Maikelele potpisao za Red Reserve

Posle dve nedelje igranja za Red Reserve kao izmena, Mikail “Maikelele” Bil je sada i stalni član tima.

Izvor: Stefan Iliæ KlanRUR

Ponedeljak, 05.06.2017.

05:58

Maikelele potpisao za Red Reserve

Prilikom menjanja Aron “xajdish” Fredriksona, Maikelele je pokazao sjajne rezultate. On je sa timom učestvovao na GeForce Kupu gde su završili drugi. U finalu kupa, Red Reserve je izgubio 2-0 od turskih Space Soldiersa. Na prvoj mapi Maikelele je imao čak 26 fragova, ali je to bilo nedovoljno za njegovu ekipu. Drugu mapu su ih takođe Turci pregazili i kao pobednici uzeli 15000 dolara. Švedski mix odneo je utešnu nagradu od 7000 dolara. Sada je on i zvanično igrač Red Reserve umesto Arona. Organizacija se zahvalila Xajdishu za sve, iako je sa njima bio vrlo kratko.

U svojoj bogatoj prošlosti, Maikelele je promenio mnogo timova, a najveće uspehe postigao je sa poznatim Ninjas In Pyjamas. Uglavnom ima ulogu AWP igrača, a tokom karijere igrao je za ekipe poput: mousesports, NiP, LGB, Team Kinguin, G2, FaZe, qwerty, Dignitas i dr. Sledeći meč sa “novom” ekipom, Maikelele će igrati već u utorak, 6. juna. Sastaće se sa Pentom u Farmskins šampionatu.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: