Ljubav na Starbaksov način

Ništa ne govori “Volim te mama” kao poklon kartica za koju ste platili 200 dolara a na kojoj je svega 50 dolara, kakve je ponudio Starbaks.

Svet

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

15:47

Default images
Foto: Beta/AP

Povodom predstojećeg praznika dan majki, koji se u SAD obeležava 10. maja ove godine, Starbaks se dosetio da ponudi luksuzan poklon i reklo bi se, nesrazmerno iznosu, malu vrednost same kartice.

Naime, za uživanje u kafi od svega 50 dolara kupci moraju iozdvojiti četiri puta više kako bi svojim majkama poklonilo karticu od nerđajućeg čelika sa laserskim ugraviranim cvetnim detaljima i satenskom završnicom.

Cena je mnogo veća zbog ugraviranih cvetnih aranžmana, a takođe i zbog toga što dolazi u odgovarajućoj poklon kutiji. Kartica se može naknadnlo dopuniti.
Foto: Thinkstock
Na raposlaganju je samo 1.500 kartica i prodaju se isključivo preko interneta. Takođe, postoji granica da jedan kupac može kupiti samo jednu karticu.

Ovo nije prvi put da ovaj “kafe gigant” nudi specijalno dizajnirane kartice koje koštaju više od jednog dolara koji se ubacuje na karticu.

Starbaks je takođe ponudio karticu sa 50 dolara za iznos od 200 dolara za praznike u 2014. godini. Ova kartica je stizala u crvenoj torbici umesto u kutiji, a razlika je ta što je ova bila napravljena od srebra.

Ove kartice bile su rasprodate, ali neki kupci nisu bili zadovoljni jer bar kod na poleđini nije moga da se skenira prilikom kupovine.

U 2013. godini Starbaks je imao zlatnu karticu koja je izrađena u ograničenom broju primeraka, a koja je koštala 450 dolara. Ova kartica je sadržala 400 dolara koji su mogli da se potroše u Starbaksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: