Karta do Zagreba i Ljubljane 999 dinara: Startovao Flixbus

U Srbiji je počeo da radi jedan od najvećih evropskih autobuskih prevoznika Flixbus.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 25.07.2019.

15:36

Karta do Zagreba i Ljubljane 999 dinara: Startovao Flixbus
Foto: Epa, ARMANDO BABANI

Iz naše zemlje putnike će voziti na dve hiljade lokacija u čak 28 evropskih zemalja.

Ovaj prevoznik funkcioniše putem aplikacije i zakazivanja vožnji onlajn, a jedan od razloga brzog rasta ovog preduzeća su konkurentne cene

Prve međunarodne linije kreću iz Beograda i povezaće glavni grad Srbije direktno sa destinacijama u Hrvatskoj i Sloveniji.

Imaće tri dnevna polaska i jedno noćni polazak. Iz glavnog grada Srbije svakodnevno će moći da se putuje prema Zagrebu i Ljubljani. Cene karte za ove destinacije kreću od 999 dinara.

Beograd se sezonski povezuje i sa Dalmacijom, Istrom i Kvarnerom. Putnike će prevoziti do Biograda, Vodica, Šibenika, Trogira, Splita, Rijeke, Opatije, Rovinja i Pule.

U pripremi je i direktno povezivanje Beograda i Novog Sada sa Budimpštom.

Karte će, kažu, biti dostupne putem web stranice ove kompanije i plaćaju se u domaćoj valuti putem besplatne mobilne aplikacije ili na više od 200 prodajnih mesta širom Srbije.

Podećamo, FlixBus ima 350.000 autobuskih linija dnevno, vozi na 2. 000 destinacija u 28 evropskih država i ujedno je najveća evropska mreža međugradskih linija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: