Otvorene koverte za Sava centar: Mišković nije sam

U Starom dvoru otvarane su koverte sa dokumentacijom dva potencijalna partnera Grada Beograda za rekonstrukciju Sava centra

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

18:09

Otvorene koverte za Sava centar: Mišković nije sam

Foto: Flickr/Anders Sandberg

Na javni poziv za podnošenje prijava radi osnivanja zajedničkog privrednog društva zbog rekonstrukcije i upravljanja kongresnim centrom pristigle su dve ponude: jedna od kompanije "Delta holding" i druga od konzorcijuma koji čine Aerodrom "Nikola Tesla", "Energoprojekt holding" i JP "Beogradski sajam".

Danas je završena prva faza postupka, a do sredine januara očekuje se odluka da li su podnosioci ponuda ispunili neophodne uslove konkursa. U drugoj fazi postupka podnosioci će dati i obavezujuće ponude, za šta će imati rok od još 60 dana.

Grad Beogradaa očekuje da će do kraja aprila sa izabranim partnerom potpisati ugovor i ubrzo nakon toga započeti postupak rekonstrukcije i profesionalizacije Sava centra, prenosi Beoinfo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: