Paraćin: Fabrika spremna, čeka dozvolu

Firma MIP "Industrijske armature" iz Ćuprije čeka dozvolu da montira peć za livenje obojenih metala i da krene sa proizvodnjom u Paraćinu.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 05.07.2015.

10:38

Default images

Firma koja je izgradila fabriku u Industrijskoj zoni "Zmič" u Paraćinu čeka dozvolu Ministartsva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

"Izgradili smo objekat površine oko 400 kvadratnih metara, rešili pitanje struje i ostale infrastrukture, montirali mašine za obradu metala. Da bi počeli proizvodnju treba da montiramo peć za livenje obojenih metala a za to nam je potrebna dozvola ministarstva", objasnila je novinarima vlasnica MIP "Industrijske armature" Miloranka Manić.

"Čim dobijemo taj dokument, krećemo sa montažom peći i proizvodnjom i za početak ćemo zaposliti najmanje deset radnika", dodala je Manić.

Fabrika u "Zmiču", mestu između Ćuprije i Paraćina, proizvodiće hidrante, sigurnosne ventile i drugu armaturu.

Reč je o porodičnoj firmi koja isti posao radi u Ćupriji više od deset godina.

Iz Ćuprije želimo da u "Zmič" preselimo kompletnu proizvodnju, dodala je Manić, i napomenula da se firma u Ćupriji bavi mašinskom obradom metala, a u "Zmiču" će raditi i livenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

4 h

Podeli: