Jagodinski Kablovi traže inženjere

Industrija kablova u Jagodini, posle gotovo 20 godina, raspisala je konkurs za prijem u radni odnos elektroinžinjere, mašinske inženjere i tehnologe.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 08.09.2011.

19:21

Default images

Inženjeri se primaju na određeno vreme sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa ne neodređeno vreme.

Traži se više elektroinženjera smera telekomunikacije, energetike i elektronike, više mašinskih inženjera, više tehnologa smer organski, neorganski i hemijsko inžinjerstvo. Konkurs traje do 22.septembra, prezirali su u Kablovima.

Industrija kablova u Jagodini, najveća po kapacitetima na Balkanu, je u restruktuiranju, a 4. maja, je u radni odnos, takođe nakon gotovo 20 godina, primila 50 radnika.

Reč je o radnicima, koji su primljeni na 18 meseci, na inicijativu gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme i kojima se iz budžeta grada isplaćuje plata prvih šest meseci, a ostalih 12 platu će dobijati od Kablova. Postoji mogućnost, zavisno od zalaganja, da većina ovih radnika ostane i dalje u ovoj firmi.

Trenuno pojedini pogoni Industrije kablova, rade u četiri smene, uglavnom za tržište Ruske Federacije. Prema podacima Regionalne privredne komore u Kragujevcu Kablovi su, na čelu po izvozu medju deset najvećih izvoznika u Šumadiji i Pomoravlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: