Od juna let Priština – Zagreb?

Sredinom juna sa aerodroma u Prištini će poleteti prvi avion kompanije „Kroacija erlajns“ za Zagreb, pišu prištinski mediji.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 05.06.2008.

09:24

Default images

Direktor aerodroma u Prištini Agron Mustafa primio je delegaciju iz Hrvatske sa kojom je i potpisao ugovor, prema kome se očekuje da će 16. juna biti realizovan prvi let na ovoj liniji.

Mustafa je izjavio da je orijentacija prema korisnicima sa sigurnom i kvalitetnom uslugom garancija za povećanje broja putnika i avio kompanija koje će koristiti usluge prištinskog aerodroma.

Šef marketinga kompanije „Kroacija erlajns" Srećko Simonović rekao je da je nova linija izraz njihove ranije želje, koja je "realizovana sada sa nezavisnošću Kosova".

Prema njegovim rečima, njihova politika tarifa odgovara toj vrsti letova, tako da će i cene sa Kosova ka destinacijama u EU sigurno biti niže. Planira se da avioni hrvatske kompanije između Zagreba i Prištine lete triput nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: