Unika isplatila štetu posle nereda

Osiguravajuće društvo Unika avansno je isplatilo 100.000 € klijentima koji su pretrpeli štetu u nedavnim neredima u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 27.02.2008.

08:54

Default images

Osiguravajuća kuća Unika (Uniqa) saopštila je da je na osnovu 17 podnetih zahteva za isplatu štete načinjene u neredima posle mitinga u Beogradu 21. februara, osiguranim kompanijama i firmama isplatila avans od 100.000 evra, dok će ostatak biti nadoknađen nerednih dana, kada se utvrdi tačan iznos.

Uplaćenim avansom su, kako za B92 kažu u Uniki, praktično u potpunosti pokriveni odštetni zahtevi klijenata i preostao je samo mali deo koji će ubrzo biti nadoknađen.

„Radi se uglavnom o radnjama i poslovnim objektima, većinom se radilo o razbijenim staklima, a bilo je i onih klijenata koji su prijavili da im je polomljen inventar i ukradena roba“, kažu u toj osiguravajućoj kući.

Kako kažu, operateri Unike će i ubuduće rešavati sve prijave šteta i biti na raspolaganju 24 sata dnevno, a prijave je moguće podneti telefonom i mejlom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: