Medojević: Depardje, sram te bilo

Funkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk porukom "sram te bilo Depardje".

Region

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2013.

14:02

Default images

Medojević je tako izrazio nezadovoljstvo što je premijer Crne Gore Milo Đukanović primio francuskog glumca Žerara Depardjea.

"Najoštrije protestujem protiv odluke naše vlade da premijer Crne Gore primi jednog od najvećih poreskih kriminalaca Evrope, koji ne želi da plati porez na prihode i imovinu i traži zemlju gde će moći da boravi", prenosi portal Analitika poruku Medojevića.

Lično me je sramota poruke koje šalje moja vlada da su utajivači poreza dobrodošli u moju Crnu Goru, piše crnogorski političar.

Medojević je Depardjea savetovao da bude "pošten i da plati porez Francuskoj", navodeći da od tog poreza "država Francuska treba da plati narodne kuhinje, skloništa za beskućnike i socijalnu pomoć za one poštene i časne Francuze koji ne mogu i nemaju".

"Nadam se da i dalje verujete da su poštenje i patriotizam vrednosti na kojima treba da vaspitavamo našu decu. Živela Francuska. Živela Evropa. Živela slobodna i poštena Crna Gora. Dole prevaranti, lopovi i izdajnici. Sram te bilo Depardje", elektronska je poruka Medojevića slavnom glumcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: