Timovi iz Emirata češljaju Jat

Poslovna dokumentacija „Jat ervejza“ je pod lupom čak tri stručna tima, koje je „Etihad“ uputio u Beograd, pišu Novosti.

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2013.

21:30

Default images

Poslovna dokumentacija „Jat ervejza“ od utorka uveče je pod lupom čak tri stručna tima, koje je „Etihad“ uputio u Beograd.

Kako saznaju „Novosti“, 14 eksperata nacionalne avio-kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata imaće sastanke sa predstavnicima srpskog prevoznika u sredu i četvrtak, a, ako bude potrebe, i u petak. Jedan tim zadužen je za analizu prodaje, drugi za linije, a treći, najvažniji, u čijem je sastavu devet stručnjaka, „pročešljaće“ ukupno poslovanje.

Naredne nedelje u „Jat“ stiže još jedan tim iz Abu Dabija i očekuje se da će do 5. maja „Etihad“ u potpunosti „skenirati“ srpsku nacionalnu avio-kompaniju. Stručnjaci „Etihada“ imaju rok do sredine maja da urade detaljnu analizu, na osnovu koje će kompanija iz Abu Dabija dostaviti Vladi Srbije ponudu o strateškom partnerstvu. Ta ponuda trebalo bi da stigne u Nemanjinu 11 do kraja maja. Ukoliko se „Etihad“ odluči da uđe u „Jat“, ponuda će sadržati sve detalje, šta je obaveza jedne, a šta druge strane, flota, broj zaposlenih, mreža linija, ugovori sa dobavljačima...

Inače, „Jat“ je spremno dočekao kolege iz „Etihada“. Dokumentacija je pripremljena, kao i odgovori na sva do sada postavljena pitanja. I srpski prevoznik ima svoje timove koji su zaduženi za razgovore sa stručnjacima iz Abu Dabija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: