Mitsubishi otkriva kako će izgledati sledeći Outlander

Japanski proizvođač izložiće na sajmu automobila u Parizu hibridni Plug-In koncept, Ground Tourer, koji pruža uvid u dizajn sledeće generacije modela Outlander.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 14.09.2016.

13:52

Mitsubishi otkriva kako će izgledati sledeći Outlander

Koncet odlikuje robustan izgled, sa dominantnom, masivnom maskom hladnjaka, tankim prednjim i zadnjim svetlosnim grupama i malim bočnim prozorima, dok je zadnje staklo veoma zakošeno.
Hibridni sistem automobila sastoji se od konvencionalnog motora sa unutrašnjim sagorevanjem i čak tri elektromotora - jedan je postavljen napred, a preostala dva pozadi, što vozilu omnogućava pogon na sva 4 točka.
Tehnički detalji o pogonskom sistemu nisu saopšteni, ali je Mitsubishi otkrio da Ground Tourer može da pređe do 120 km, ako se kreće isključivo na struju, dok je ukupna autonomija u vožnji oko 1.200 km.

Više informacija biće poznatao nakon pariske premijera, početkom oktobra.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: