Klarkson ponovo u nevolji

Džeremi Klarskon je ponovo u centru pažnje zbog objave na Tviteru u kojoj sugeriše da je vozio i pio pivo.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 02.11.2014.

11:59

Default images

U obajvi na svom Tviter profilu Klarkson je podelio sa svojim pratiocima koliko se dobro oseća za volanom BMW-a M6. Ipak, mnogima je zasmetalo to što veoma popularna javna ličnost sugeriše da pije pivo dok vozi.

Klarkson ja objavio: "Jedna od najboljih vožnji u mom životu. Zemljani put. M6. Sa iPoda ide Blind Faith. Pivo u držaču za čaše." Iako se nigde ne spominje da je Klarkson pio spomenuto pivo, objava je naišla na brojne osude.

Najistaknutiji među njima bio je glasnogovornik britanske Kampanje protiv vožnje pod uticajem alkohola, koji je izjavio da je Klarkson "potpuni idiot koji ne oseća ni trunku odgovornosti". On je dodao da je Klarkson svestan činjenice da je svaki publicitet dobar publicitet i sada samo pokušava da pronađe načine kako da ponovo završi u vestima.

Ovo nije prvi put da se poteže pitanje Klarksonove upotrebe alkohola za volanom. Ljubitelji šoua Top Gear sećaju se epizode iz 2008. godine i ekspedicije na Severni pol u kojoj su Klarskon i Mej pili alkohol dok su vozili. Iako u toj situaciji nisu prekršili nijedan zakon, jer nisu vozili na javnoj saobraćajnici, mnogi gledaoci su se žalili.

Što se tiče najnovije objave na Tviteru, još uvek se nije žalio na to što Klarkson sluša Blind Faith.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: