Društvo 0

29.04.2024.

8:01

U Srbiji danas pravo proleće; Od srede nas očekuje promena

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti sunčano i toplo, a u košavskom području i vetrovito.

Izvor: Tanjug

U Srbiji danas pravo proleće; Od srede nas očekuje promena
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Podeli:

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju i sa udarima olujne jačine, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 4 stepena po pojedinim kotlinama jugozapadne Srbije do 17 stepeni na jugu Banata, najviša od 25 do 28 stepeni Celzijusa.

U Beogradu danas sunčano, toplo i vetrovito.

Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 14, najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji do srede pretežno sunčano i toplo sa maksimalnim temperaturama od 24 do 29 stepeni Celzijusa. U košavskom području biće i vetrovito sa umerenim i jakim istočnim i jugoistočnim vetrom, koji će na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Pomoravlju povremeno dostizati udare olujne jačine.

U sredu, 1. maja, u brdsko-planinskim, a od četvrtka, 2. maja, i u ostalim krajevima promenljivo i nestabilno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz postepeni pad dnevne temperature.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: