Mercedesova letnja servisna akcija provere automobila

Vlasnici Mercedes vozila u Srbiji imaju mogućnost da po ceni od 999 dinara u ovlašćenim servisima ovog proizvođača obave proveru kontrolnih tačaka na svom automobilu pred odlazak na odmor. U okviru iste akcije, Mercedesovi serviseri izvršiće besplatnu proveru klima uređaja na vozilu.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 24.06.2014.

07:39

Default images

Cilj akcije je da vozači imaju bezbedno i sigurno vozilo za novo godišnje doba, a kontrolne tačke automobila na koje se pregled odnosi su:

- Opšta dijagnostika vozila (očitavanje memorije kontrolnih jedinica pomoću dijagnostičkog uređaja)
- Kontrola prednjeg i zadnjeg trapa
- Kontrola kočnog sistema
- Kontrola sistema oslanjanja
- Kontrola svetlosne signalizacije i uređaja za čišćenje vetrobrana
- Kontrola nivoa i stanja tečnosti (motorno i servo ulje, kočna, rashladna i tečnost za pranje vetrobrana)
- Kontrola baterije
- Kontrola pneumatika

Ukoliko se nakon pregleda vlasnici odluče za popravku, ostvaruju 15 % popusta na sve delove i radne sate. Popust se odnosi na radne sate i rezervne delove (osim pneumatika) utrošene u okviru navedenih kategorija radova.

Kada je reč o proveri klima uređaja serviseri će izvršiti merenje temperature hladnog vazduha na izduvnicima, proveru zaptivenosti celog sistema pomoću UV lampe i, po potrebi, merenje pritisaka u instalaciji.

Ako se vlasnik vozila odluči za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja u svom automobilu, cena ove usluge u Mercedesovom servisu kreće se od 5.900 dinara u zavisnosti od modela. Čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju se štetne bakterije, bacili i gljivice iz klima uređaja i rešava se problem neprijatnog mirisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: