Kinezi dobijaju produženi Mercedes C klase

Ponuda produženih premijum limuzina srednje klase na kineskom tržištu biće uskoro bogatija za još jedan model - Mercedes C klase sa oznakom "L".

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 08.04.2014.

14:43

Default images

Kupci u Kini vole limuzine, a što su one duže, takvi modeli su traženiji. Kada je dužina automobila u pitanju, za Kineze je najbitnije povećati međuosovinsko rastojanje, kako bi putnici imali više komfora i prostora za noge.

Zbog toga mnogi premijum proizvođači na kineskom tržištu nude specijalne, produžene verzije svojih limuzina. U automobilskom segmentu kom pripada Mercedes C klase, kupci u Kini već mogu da biraju između Audija A4L, BMW-a Serije 3 Li i modela Volvo S60 L.

S obzirom da su i kinesko tržište i nova C klasa veoma bitni za planirani globalni rast prodaje Mercedesovih vozila, nemački proizvođač potrudio se da kupcima u toj zemlji što pre ponudi odgovarajući model.
Produženi Mercedes C klase za kinesko tržište; Foto: carnewschina.com
Produženi Mercedes C klase biće predstavljen na predstojećem auto-salonu u Pekingu i imaće međuosovinsko rastojanje od 2.900 mm, što je za 60 mm više u odnosu na standardni model.

Ovo će biti prvi put da Mercedes pored standardne verzije proizvodi i produženu C klasu, a automobil će se izrađivati u Kini. Pre ovog modela, nemački proizvođač je kupcima u Kini 2013. godine ponudio produženu E klasu.

Saznajte više o navikama i željama kineskih kupaca.

Pročitajte o novom Mercedesu C klase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: