"Odbrana" BMW-a od poplave

Među brojnim snimcima volontera i stanovnika koji ovih dana brane domove i imanja od poplava, na Twitteru se pojavila i fotografija BMW-a zaštićenog vrećama sa peskom, koja je navodno snimljena u Slavonskom Brodu. S obzirom da visina podignutog bedema očigledno nije dovoljna da spase auto od ozbiljnijeg nadiranja vode, mnogi su se pitali o čemu je reč.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.05.2014.

09:36

Default images

Poplavni talas koji je pogodio Srbiju i susedne zemlje naišao je velikom brzinom, tako da mnogi vozači nisu uspeli da na vreme da sklone svoje automobile ispred nabujalih reka.

Vlasnik ovog skupocenog BMW-a Serije 6 možda nije imao mogućnosti da svoje vozilo premesti na višu kotu pa je pokušao da zaštiti svoj automobil postavljanjem vreća sa peskom oko njega.

Kako smo naknadno saznali od naših čitalaca, u pitanju je bila šala njegovih prijatelja sa kojima je i sam branio svoj grad od poplave. Oni su u trenutku predaha postavili vreće oko ovog BMW-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: