Suzuki Vitara Premium bez čekanja

Uvoznik Suzuki automobila na našem tržištu obezbedio je za kupce u Srbiji određenu količinu vozila Vitara dostupnih odmah za isporuku.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 03.09.2017.

09:10

Suzuki Vitara Premium bez čekanja
Foto: www.suzuki-presse.de (ilustracija)

U ponudi je određeni broj Vitara opremljenih motorom zapremine 1.6 litara sa 120 ks, petobrzinskim manuelnim menjačem, pogonom na prednje točkove i paketom Premium.

Ovaj paket opreme, između ostalog, čine pneumatici 215/55R17 na alu felnama u grafitno sivoj boji, krovne šine u srebrnoj metalik boji, spoljne ručice vrata u boji karoserije, prednja masku u grafitno sivoj metalik boji, prednja svetla za maglu, zatamnjena stakla na zadnjim i vratima prtljažnika.

Tu su još i grejani spoljni retrovizori u boji vozila, volan presvučen kožom sa audio i Bluetooth komandama, tempomatom i limitatorom brzine, zatim elektropodizači prozora, multimedijalni ekran osetljiv na dodir sa kamerom za nadzor kretanja unazad, grejanje prednjih sedišta, automatski klima uređaj, unutrašnje hromirane kvake, daljinska centralna brava.

Paket Premium podrazumeva i sedam vazdušnih jastuka, Isofix sistem za pričvršćivanje dečjeg sedišta, bočna ojačanja u vratima, elektronski program za kontrolu stabilnosti, ABS sa EBD funkcijom, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), Hill hold (pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), alarm, sistem uvlačenja pedala u slučaju sudara, LED dnevno svetlo...

Suzuki Vitara Premium u nemetalik boji dostupna je za 14.590 evra (sa PDV-om), za metalik boju potrebno je doplatiti 450 evra, a ako se odlučite za So Color (dvobojno vozilo), onda je ukupna cena 15.440 evra

Iz Euro Sumara poručuju da će ubrzo, po istom principu – plati i vozi - biti dostupna i Vitara sa paketima opreme Comfort (13.290 evra) i Elegance (15.990 evra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: