Prve fotografije: Suzuki Jimny za 2018.

Fotografije nove verzije Suzukijevog malog terenca “procurile” su sa interne prezentacije japanskog proizvođača.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 24.08.2017.

13:21

Prve fotografije: Suzuki Jimny za 2018.

Sudeći prema ovim, za sada još nezvaničnim, fotografijama, Jimny za 2018. zadržao je prepoznatljiv dizajn, uz nešto “kockastiju” formu i određene stilske intervencije na eksterijeu.

Prednji deo vozila i dalje ukrašava karakteristična maska sa vertikalnim prorezima, ali je ona sada crna, u kontrastu sa ostatkom karoserije, i jednostavni okrugli farovi koji su zamenili pravougaone kakve ima prethodnik.
Unutrašnjost je takođe rudimentarna i atipična za savremene modele automobila, a retro izgleda “kvari” centralno postavljeni ekran multimedijalnog sistema.

Prema nezvaničnim najavama, Jimny za 2018. imaće klasičnu šasiju, Suzukijev AllGrip Pro pogon na sva 4 točka, a očekuje se da će jedan od motora biti i 1.0 benzinac koji u novom Balenu razvija 110 ks.
Premijera bi trebalo da usledi do kraja 2017, kada će biti poznati i tehnički detalji.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: