Hrabrost ili ludost: Odbranila auto od lopova

Zahvaljujući brzoj i odlučnoj reakciji, pedesetdvogodišnja Britanka uspela je da preotme od lopova svoj praktično već ukradeni Audi Q3.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

12:25

Default images

Ako otvorite vrata i makar za trenutak izađete i udaljite se od automobila sa uključenim motorom, poslali ste lopovu pozivnicu da vam ga ukrade.

Deborah Smythe iz Oldama u Velikoj Britaniji napravila je klasičnu grešku kada je nakratko izašla iz svog Audija Q3 na jednom parkingu. Bilo je dovoljno desetak sekundi da se kradljivac koji je bio u blizini nađe za volanom.

Kada je izgledalo da će žena ostati bez svog vozila, dogodilo se nešto neočekivano, što je verovatno zbunilo i lopova i omelo ga u pokušaju krađe.

Deborah mu se suprotstavila, otvorila vrata automobila i nakon kraće borbe, tokom koje je rizikovala da bude pregažena, uspela da natera lopova da odustane i pobegne iz automobila.

Pokušaj krađe i hrabru reakciju žene snimila je sigurnosna kamera sa obližnje zgrade:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: