Automobili

Petak, 12.04.2013.

10:13

Kupio tata Ferrari, pa da se provozamo

Dok se deca njihovog uzrasta obično okupljaju oko nekog drugara koji se u kraju pojavi sa novim biciklom ili skejtbordom, grupu dečaka iz Soba Sitija u Indiji privukao je Ferrari za čijim upravljačem sedi njihov vršnjak.

Izvor: B92

Default images

Na internetu je objavljen video snimak koji prikazuje dva dečaka, ne starija od desetak godina, kako se voze po komšiluku u pravom pravcatom Ferrariju F430.

Iako smo već imali priliku da vidimo da neodgovorni roditelji dozvoljavaju ili čak podstiču svoju decu sličnog uzrasta da upravljaju automobilom, na ovakav prizor do sada nismo naišli:



Ipak, uprkos tome što zbog svojih godina jedva može da dohvati pedale nožnih komandi, dečak je uspeo da odveze krug po kraju bez incidenta i da veoma pažljivo pređe preko "ležećih policajaca". Na kraju je poslušno vratio ključeve, pretpostavljamo, svom ocu, koji je snimao njegovu vožnju.

Autor koji je postavio ovaj video snimak na YouTube navodi da je on načinjen na ulicama Soba Sitija, luksuznog dela grada Trisura u Indiji.

Pročitajte nastavak ove priče.

Pogledajte kako izgleda kada jedanaestogodišnjak vozi Audi R8.

Osmogodišnjakinja vozila 100 na sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: