Život

Četvrtak, 09.11.2023.

10:00

"Bog me odveo na ivicu pakla, smrdelo je": Žena otkrila šta je videla tokom kliničke smrti VIDEO

Šarlot Holms je 2019. godine otišla na rutinski pregled i odmah morala da ostane u bolnici, a zbog lošeg stanja u jednom trenutku lekari su je reanimirali.

Izvor: B92

Foto: Pemaphoto/Shutterstock

Šarlot je na običnoj kontroli ustanovljen visok pritisak i lekar ju je odmah hospitalozovao.

"Ne smete kući. Moramo odmah da vas hospitalizujemo, moramo da vam spustimo pritisak ili ćete dobiti još jedan moždani udar ili ćete dobiti srčani udar", rekli su joj. Pritisak joj je skočio sa 134 na 234, nakon čega joj je srce stalo i bila je klinički mrtva 11 minuta.

Ona je podelila svoje neverovatno iskustvo, tvrdi da je boravila van svog tela i da je svedočila svom reanimiranju.

"Uleteli su da me reanimiraju. Bila sam iznad svog tela. Mogla sam da vidim svog muža Denija u uglu prostorije .Mogla sam da vidim kako rade grudne kompresije, sve te medicinske sestre naokolo. Osećala sam miris najlepšeg cveća, nešto najlepše što sam ikada osetila. Onda sam čula muziku. Kada sam otvorila oči znala sam gde sam. Znala sam da sam na nebu", započela je ona.

"Gledala sam okolo u lepotu. Mogla sam da vidim drveće, videla sam travu. Sve se ljuljalo u ritmu muzike. Sve na nebu obožava Boga. Ne mogu da vam prenesem kako je nebo izgledalo, jer je toliko iznad onogo što možemo da zamislimo, milion je puta bolje. Nema straha. Osećate čistu radosti. Kada vas anđeli preuzmu, nema straha. Idete kući i to je čista radost", rekla je ona.

Kako je navela, videla je preminule članove porodice, niko nije izgledao staro ni bolesno, bili su predivni.

"Videla sam malo dete. Pomislila sam: "Ko je ovo"? Onda sam čula oca, mog nebeskog oca, kako mi govori da je to moje dete. Izgubila sam bebu u petom mesecu trudnoće, bio je dečak. Pitala sam se kako je to moguće. Rečeno mi je da oni nastavljaju da rastu na nebu, ali tamo nema vremena, to je večnost. Dakle, prošlo je 48 godina i eto moje dete, naše dete, je mališan", istakla je ona.

Kako je navela "Bog ju je odveo na ivicu pakla", a tamo je osetila miris truleži, smrdelo je i svi su vrištali.

On mi je rekao: "Pokazujem vam ovo da vam kažem da ako neki od njih ne promene svoj put, ovde će živeti. Imate vremena da se vratite i podelite to sa ljudima"".

Nakon nekoliko nedelja, Šarlot se u potpunosti oporavila i sa ljudima podelila svoju priču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: