- Vesti -

Ešton Kučer progovorio o teškoj bolesti: "Imam sreće što sam živ"

Ešton Kučer je otkrio da ga je autoimuni poremećaj ostavio bez sposobnosti da vidi, čuje ili hoda.

Izvor: B92
Podeli
Foto:EPA/ SERGEI ILNITSKY
Foto:EPA/ SERGEI ILNITSKY

"Kao pre dve godine, imao sam taj čudan, superredak oblik vaskulitisa koji mi je oborio vid, pokvario mi je sluh, uništio moju ravnotežu", rekao je Kučer (44) . Rekao je da mu je trebalo oko godinu dana da ponovo izgradi svako čulo.

Vaskulitis je veoma redak autoimuni poremećaj koji može izazvati upalu krvnih sudova, što rezultira ograničenim protokom krvi, prema Klinici Mejo. Postoji mnogo vrsta vaskulitisa, ali većina utiče na najmanje jedan organ.

"Ne cenite to baš dok ne nestane", rekao je Kučer. "Dok ne kažete, 'Ne znam da li ću ikada moći ponovo da vidim, ne znam da li ću ikada moći ponovo da čujem, ne znam da li ću ikada ponovo moći da hodam."

"Imam sreće što sam živ", dodao je on, prenosi Page Six.

Sada potpuno oporavljen od užasnog zdravstvenog straha, glumac kaže da ne dozvoljava da mu bilo koji izazov stane na putu ka uspehu.

"Onog trenutka kada počnete da vidite svoje prepreke kao stvari koje su napravljene za vas, da vam daju ono što vam treba, tada život počinje da postaje zabavan, zar ne?" rekao je Kučer, koji sa suprugom Milom Kunis deli dvoje dece.

"Počinjete da surfujete iznad svojih problema umesto da živite ispod njih."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 165 idi na stranu