Ilon Mask imao aferu sa ženom suosnivača Gugla – najskuplji raspad braka u toku

Izvor za Vol Strit Žurnal tvrdi da je Ilon Mask imao aferu sa Nikol Šanahan, suprugom suosnivača Gugla Sergeja Brina, koji je podneo zahtev za razvod još početkom januara.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 24.07.2022.

20:37

Ilon Mask imao aferu sa ženom suosnivača Gugla – najskuplji raspad braka u toku
Foto:EPA/ Patrick Pleul / POOL

Afera je dovela do raspada braka? Prijatelji para rekli su da je Maskova romansa sa Nikol ono što je navelo Guglovog milijardera da se razvede sa suprugom.

Ilon Mask letuje u Grčkoj sa novom devojkom, svi pričaju o njegovom telu FOTO

Nije jasno koliko je romansa trajala, ali se navodno dogodilo istog meseca kada je Mask dobio devojčicu sa svojom bivšom devojkom Grajms, i mesec dana nakon što je tajno dobio blizance sa bivšom izvršnom direktorkom startapa za veštačku inteligenciju "Neuralink".

Počeo je da izlazi sa sadašnjom devojkom Natašom Baset u februaru.

Brin traži starateljstvo nad ćerkom

Foto:EPA/ MONICA M. DAVEY
Sedmi najbogatiji čovek na svetu, sa procenjenom vrednošću od 93 milijarde dolara, podneo je zahtev za razvod u januaru, što je označilo početak jednog od najskupljih razvoda u istoriji Silikonske doline.

Milijarder takođe traži zajedničko starateljstvo nad njihovom dvogodišnjom ćerkom. Takođe traži da se nijednom od bivših supružnika ne dodeli finansijska podrška.

Prethodno je bio u braku sa En Vojčicki, koji je trajao od 2007. do 2015. godine. Iz tog braka ima dvoje dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: