- Vesti -

Skoro 20.000 ljudi u Hrvatskoj pevalo sa Konstraktom, orilo se: "Biti zdrava"

Više od 20.000 posetilaca festivala u Hrvatskoj je bilo oduševeljno Anom Đurić Konstraktom.

Izvor: vecernji.hr
Podeli
Foto:EPA/ ANDREJ CUKIC
Foto:EPA/ ANDREJ CUKIC

Više od 19.000 posetilaca iz više od 40 zemalja retko je videlo pozitivnu energiju i euforiju uporedivu sa najboljim žurkama i koncertima gotovo do kraja ispunili festivalski prostor i prisustvovali nastupima koji će se ove noći zauvek pamtiti.

Sea Star, prvi veliki festival u Hrvatskoj od leta 2019. godine, počeo je sinoć u laguni Stella Maris u Umagu. Više od 19.000 posetilaca iz više od 40 zemalja retko je videlo pozitivnu energiju i euforiju uporedivu sa najboljim žurkama i koncertima gotovo do kraja ispunili festivalski prostor i prisustvovali nastupima koji će se ove noći zauvek pamtiti.

Bio je to prvi solistički koncert Konstrakte (a samim tim i prvo koncertno izvođenje pesme "In Corpore Sano"), njen rep u "Call the Man" sa Vojkom V, energičan nastup pobednika Evrovizije Klauš Orkestra, zapalio je publiku sa pobedničkom pesmom "Stefanija".

Pored njih su se na bini našli i majstorski hit setovi Meduza, Topica, Adiel, Tijane i Insolate ili vrhunski hip hop/trap masterclass u režiji legendarnih Onika, Senidah, Kukus, Stoke i Smoke Mardeljana.

Festivalski prostor je bio ispunjen generacijom željnom ponovnog okupljanja. Bukvalno trčanje mnogih ka ulazima, nakon preuzimanja festivalske narukvice, najbolje pokazuje koliko su željeli da ponovo budu deo ogromne festivalske zajednice.

U moru nesvakidašnjih emocija, jedan od najupečatljivijih trenutaka svakako je bio izlazak na glavnu scenu mladog bračnog para, Ruskinja Marije i Ukrajinca Ilije, koji su se prošle nedelje venčali u Crnoj Gori i koji su bili specijalni gosti festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu