Sara Jo o svojoj seksualnosti: "Ovako nisam mogla da izgledam sa 17", "Moj put je trnovit"

Sara Jovanović je gostujući u jednoj emisiji govorila o svojoj seksualnosti, kao i tome da joj je "sloboda koju sada ima došla vremenom", a ne preko noći.

Život

Izvor: B92

Subota, 30.04.2022.

19:25

Sara Jo o svojoj seksualnosti:
Foto: Printskrin/TV Prva

"Mislim da izvor vulgarnosti nije manjak odeće, kad je u pitanju moja seksualnost odlučila sam da radim po tom pitanju da je ne sputavam. Volim da je izrazim kroz pesmu, spot, nastup, to je deo mene. To se razvijalo i oslobađalo se kroz godine. Ovako nisam mogla da izgledam sa 17 godina. Ne govorim o odeći, već o iskustvu i smelosti. Nisam tada imala smelosti i hrabrosti da to iznesem. Što se tiče te teme u opširnijem smislu, mislim da vulgarnost nije do golotinje već kakav imaš imidž i kako zračiš", rekla je Sara Jo.

Reakcija Sare Jo na Konstraktu hit na društvenim mrežama: "Dođe mi neko, opere ruke i pobedi"

Kaže da se po prvi put oseća prihvaćeno.

Cela Srbija bruji o njenom nastupu; "Samo je falilo da izvadi bičeve" FOTO

"Moj put je bio trnovit i dug. Nikad se nisam osećala ovako prihvaćeno i voljeno kao sad, zvuči čudno ali jeste tako. Morala sam da se izborim sa raznoraznim predrasudama i komentarima, poslednjih nekoliko meseci je sve došlo na svoje. Bilo je svakakvih komentara i mimova, ali to su bile simpatične šale. Kada je nešto zaista genijalno i simpatično, skidam kapu", rekla je ona.

Srbljanović: "Sara Jo ima super telo i neka radi sa njim šta hoće", "Lukasu je mesto na Evroviziji"

Otkrila je i kako joj je otac reagovao na spot.

"U trenutku kad se montirala 'Divlja' bila sam sa njima, ja sam otišla u drugu sobu dok su oni gledali spot. Čula sam svog tatu kako komentariše sa mamom da to nije možda malo previše. Sa jedne strane mi je smešno, sa druge strane neprijatno, onda sam skupila hrabrosti da kažem tati šta je bilo. Tata mi je rekao da je taj spot nešto najizazovnije što sam radila do sad", rekla je Sara Jo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: