Voditeljka objavila fotografiju Marka Živića i Bojana Lazarova: "Otišao si kod svog kuma"

Bojan Lazarov, srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac, počinio je samoubistvo u subotu 9. aprila skokom sa Mosta na Adi na zemljanu površinu. Na mostu je zatečeno vozilo "opel astra", u kojem je nađeno i oproštajno pismo.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.04.2022.

08:38

Voditeljka objavila fotografiju Marka Živića i Bojana Lazarova:
Foto: Printskrin/TV Prva

Nataša Pavlović je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju Bojana i njenog bivšeg supruga, pokojnog glumca Marka Živića, koji nas je napustio u oktobru prošle godine.

Voditeljka iskreno o smrti Marka Živića: "Patila sam u svoja četiri zida"

"Boki moj. Otišao si kod svog kuma. Duet bez premca. Humor bez premca. Proslavite rođendane. A kada bude kiša sa grmljavinom, znaću šta radite", napisala je voditeljka na svom profilu na Instagramu.
Foto: Printskrin/Instagram/Nataša Pavloviæ
Bojan Lazarov mnogima je poznat po ulogama u "Klopci", "Beogradskom fantomu", "Mirisu kiše na Balkanu", "Istini i lažima", "Tajnama vinove loze", "Crvenom mesecu", "Vikendu sa ćaletom", a bio je i član ansambla Malog pozorišta "Duško Radović".

Mediji: "Prolaznici zatekli jeziv prizor na Adi" - detalji tragične smrti Bojana Lazarova

Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno glumi u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario je brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

20 h

Podeli: