Svim silama protiv Putina: Ukrajinske veštice mu spremaju "kazan pun prokletstva"

Apsolutno svi su se ujedinili protiv Vladimira Putina - bioenergetičari, vidovnjaci, crni vračevi, a sada i molfare. Za one koji ne znaj o čemu je tačno reč- molfare ili kako ih nazivaju ukrajniske veštice, imaju plan kako da zaustave rusku inervenciju.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.03.2022.

14:02

Svim silama protiv Putina: Ukrajinske veštice mu spremaju
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT

Sve Molfare Ukrajine objavile su rat ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, one se mole za kraj rata, ali i pokušavaju da neutrališu zaštitu koju su mu crni magovi postavili.

Ritual kojim veštice nameravaju da svrgnu Vladimira Putina sastoji se iz tri dela, a u drugom bi trebalo da učestvuju "veštice iz druge slovenske zemlje".

Više desetina veštica u Ukrajini otkrilo je ritualne planove za svrgavanje ruskog predsednika Vladimira Putina nakon njegove intervencije na Ukrajinu. Vest o ceremoniji objavljena je na Instagram stranici prodavnice veštičjih kazana sa sedištem u prestonici Kijevu, a oni koji stoje iza objave objašnjavaju da se njihov plan sastoji iz tri faze.

Ritual bi trebalo da se održi 31. marta, tačno pet nedelja nakon što je Putin naredio trupama da pređu ukrajinsku granicu u '29. lunarni dan'. Veštice su taj dan opisale kao dan "pokvarenosti i prokletstva" u svom otkrovenju.
"Mi, veštice Ukrajine, u saradnji sa stranim partnerima, izvršićemo ritual kažnjavanja neprijatelja ukrajinskog naroda – Vladimira Putina."

Do sada je 13 ljudi koji sebe opisuju kao veštice izrazilo interesovanje za učešće u ritualu, koji će početi na ukrajinskom "mestu moći", koje se smatra Ćelavom planinom izvan Kijeva.

Planina, nazvana Lisa Hora na ukrajinskom, poznata je po svojoj povezanosti sa okultizmom, a narodno predanje sugeriše da bi se tamo okupljale veštice na subotnim ceremonijama, dok bi im se pridružile vrane, orlovi i paranormalna stvorenja, poput hrvatskog Kleka.

U saradnji sa 'Slovenskom zemljom'

Druga faza rituala će se održati u onome što je opisano kao 'slovenska zemlja' u saradnji sa gorepomenutim 'stranim kolegama', pre nego što se završi stvaranjem 'kamene vreće' za Putina, koji će navodno biti podvrgnut' izolacija, izbacivanje sa vlasti i gubitak podrške užeg kruga.

Nejasno je šta će tačno veštice uraditi na svakoj lokaciji da bi ostvarile svoj cilj, iako su kasnije priznale da njihov "neprijatelj" ima "jaku zaštitu".

Ritual je opasan za one koji ga izvode

U naknadnoj objavi na Instagramu, veštice su upozorile da bi ritual mogao da pođe naopako i da naškodi onima koji odluče da učestvuju, ali su ipak naglasile svoje planove da nastave i insistiraju da "znaju šta rade".

Uveravali su: "Naš obred je od prvog dana razvio tim ozbiljnih praktičara. Spremni smo. Uradili smo mnogo pripremnih radova, probijajući odbranu neprijatelja, pažljivo planirajući i birajući rituale."

Veštice nisu otkrile kada bi njihov ritual mogao da počne da funkcioniše, tako da će samo vreme pokazati da li će se oni koji su uključeni pokazati uspešnima u svom planu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: