Oglasio se PR Sare Jo

Iako Sara Jo nije javno komentarisala plasman na drugo mesto na takmičenju Pesma za Evroviziju 2022, oglasio se njen dugogodišnji saradnik i PR.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.03.2022.

09:06

Oglasio se PR Sare Jo
Foto: Printsrkin/TV Prva

Njen PR i dugogodišnji saradnik i prijatelj Marko Spalević napisao je da je ponosan na Saru i da on, ona i ceo tim pružaju podršku pobednici Konstrakti.

Neda Ukraden "menja ploču" - Kontrakti dala 0 poena, a sada je hvali: "Pobedila je pamet"

"Ne treba nam Evrovizija da pokažemo da je moguće da se u Srbiji realizuje svetski nastup! Reakcija publike je još jednom potvrdila da je Sara Jo najbolji performer kod nas, koji tek toliko toga može da donese! Ovo će se pamtiti, i služiti kao primer i inspiracija, a to je najvažnije! Sara Jo se na najlepši način upisala u istoriju muzičke scene, i na to smo svi ponosni", napisao je Spalević na Instagramu, pa dodao:

Pobednica "Pesme za Evroviziju" progovorila o teorijama da joj je pobeda nameštena

"Za sve nas ovo je bio važan projekat. Radili smo ga najbolje što znamo! Hvala našoj Saki na poverenju. Umetnici i pobednica mora biti zdrava, i zato samo najveća ljubav i podrška za Konstraktu".

Reakcija Sare Jo na Konstraktu hit na društvenim mrežama: "Dođe mi neko, opere ruke i pobedi"

Sara Jo se na iznenađenje svih jer je važila za favoritkinju plasirala na drugo mesto takmičenja za pesmu za Evroviziju Konstrakta je osvojila prvo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: