"Dobro se udala": Bosanska preduzetnica od razvoda profitirala 300 miliona dolara FOTO

Uspešna bosanskohercegovačka preduzetnica Sanela Dijana Dženkins viđena je na snimanju sa glumačkom postavom "Prave domaćice sa Beverli Hilsa" prvi put ovog vikenda u Aspenu, a strani mediji pišu kako se Dijana neprimetno uklopila sa kolegama dok su bili u kupovini u brojnim radnjama, uključujući i prodavnicu modne kuće Luj Viton.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.02.2022.

20:29

Default images

Dženkinsova je napustila Bosnu i Hercegovinu 1992. tokom sukoba u Sarajevu i emigrirala u London.

Dok su se rijaliti zvezde prepustile kupovini posle celodnevnog skijanja, 49-godišnja Dijana, majka troje dece, ostala je sa prijateljicom Dorit Kemsli.

Za izlazak je bila obučena u dizajnerske pantalone, uključujući plavo-zelenu prugastu jaknu, odgovarajuću trenerku, sve marke Guči.
Foto: Profimedia/Charley Gallay
Od 1999. do 2011. Sanela Dijana je bila udata za britanskog bankara Rodžera Dženkinsa, sa kojim ima ćerku Eni i sina Inisa. Nakon razvoda od Rodžera Dženkinsa, Dajana je dobila sumu od 300 miliona dolara, a 2020. je dobila ćerku Elijanu sa muzičarem Ašerom Monroom.

Sanela Dijana Dženkins ima dugu listu prijatelja slavnih, na kojoj su Elton Džon, Džordž Kluni, Bono Voks, Kim Kardašijan, Šon Pen, Nil Patrik Haris i druge.

Ova poslovna žena je diplomirala informatiku i ekonomiju na Univerzitetu Siti u Londonu i pokrenula je liniju pića.

Sada je predsednica i izvršna direktorka kompanije Neuro Brands, koja je pokrenuta 2009.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: