- Vesti -

"Spremna sam krv i kosu da dam da skinem ljagu sa imena" - Splićanka Maja otkrila sve o Mateju VIDEO

Redakcija Eksploziva pronašla je misterioznu Maju, za koju kažu da je ključna osoba u nestanku hrvatskog državljanina Mateja Periša u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra.

Izvor: B92, TV Prva
Podeli
Foto:Printscreen/ Prva Tv
Foto:Printscreen/ Prva Tv

Ona tvrdi da ne zna šta se dogodilo kobne noći i da se sa Matejem u Beogradu uopšte nije videla. Ipak, ona priznaje da je njegov poslednji telefonski poziv bio upućen njoj i da na taj poziv, kako kaže u ispovesti za Eksploziv, nije odgovorila!

Ona je u naš glavni grad stigla pre Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, reč je o devojci koja redovno posećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se verovalo da ju je Periš upravo zbog toga i zvao, videvši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama.

Reč je inače o imućnoj Splićanki koja uživa u luksuzu i vlasnica je nekoliko plovila na kojima je Periš radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš koristio narkotike, za razliku od njegovih prijatelja, koji su to u više navrata demantovali.

Nakon što je informacija da je Matej poslednji poziv telefonom uputio njoj izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada.

"Ma laž, to me najviše i boli, te laži što pišu. Zamagljuju pravu istinu, to me najviše i boli. Beograd je pokriven kamerama kao skoro London, dala sam sve na uvid, sve se vidi, spremna sam krv i kosu da dam samo da skinem ljagu sa svog imena", priča Maja, koja više nije u Srbiji.

"Moje ime je Maja Sopta, dolazim iz Splita, imam 31 godinu. Moja majka je Mateju bila učiteljica, moj brat mu je prijatelj. Izbrisala sam Instagram i Fejsbuk zbog poruka i pretnji koje dobijam. Maksimalno sarađujem sa policijom, dopustila sam da pregledaju čitav moj stan i automobil", počela je ona svoju priču.

Objasnila je kada je došla u Beograd i kako se cela situacija zapravo odvijala.

"27. decembra sam stigla u Beograd i stigla odmah kod prijateljice u stan, gde sam bila i smeštena. Međutim, otišla sam na večeru iako sam se osećala loše. Otišli smo u Buda bar, a posle toga sam dobila temperaturu. Tridesetog sam išla u restoran Babaroga i tamo videla kako mi je Matej prvo poslao poruku na Instagram, a onda me i zvao jer nisam imala internet i nisam videla poruku, ali nisam uspela da se javim jer sam bila u kolima", rekla je Maja. Potom je dodala:

Foto:Printscreen/ Prva Tv
Foto:Printscreen/ Prva Tv

"Da sam znala da dolaze u Beograd, sve bih im rekla kako i šta i uputila ih, rekla bih im gde da idu i šta da rade. Odgovorila sam Mateju na poruku na Instagramu kada sam mogla i pitala ga ko je sve došao u Beograd jer sam mislila da mi je i brat tu. Nikada mi nije odgovorio. Peče me savest jer se nisam javila na telefon, zbog toga mi je najviše žao."

U prvom trenutku, prijatelji i porodica su bili sigurni da će se pojaviti.

"Tek kada me je 31. kontaktirala policija, shvatila sam koliko je ozbiljna situacija, pokušala sam da umirim sve i da im kažem da će se javiti, da mu nije ništa. Međutim, kada me je policija kontaktirala, shvatila sam koliko je ozbiljno", rekla je Maja.

Ona je verovala kako je Matej otišao sa nekom devojkom, a onda su se javile i druge sumnje.

"Prvo sam mislila da je sa nekom curom, a onda sam mislila da se nešto desilo u klubu jer ima budaletina koji bi mu na nacionalnoj osnovi naudili. Najviše nas muči što dan-danas ne znamo šta se dogodilo."

Maja više ne želi da dozvoli da se laži o njoj šire u medijima.

"Nisu ni policajci niti mi prijatelji mogli da damo iskaz za novine jer smo tada ometali istragu, te laži toliko idu daleko da su rekli da se bavim prostitucijom i da su mi oduzeli pasoš. Ja sam ozbljna cura i trudim se da postanem nešto u životu, jer kad postanem majka, neću moći da radim ovako kao sada u životu", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu