Glumac poginuo na skijanju: Francuska tuguje

Francuski glumac Gaspar Ulijel preminuo je u 37. godini nakon nesreće na skijalištu, preneo je AFP pozivajući se na glumčevog agenta.

Život

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

16:23

Glumac poginuo na skijanju: Francuska tuguje
Foto: Profimedia

Ranije je javljeno da je Ulijel povređen na skijanju u skijalištu Rozijer na jugoistoku Francuske. Radio-stanica "France Bleu" javila je da je Ulijel hospitalizovan u teškom stanju sa teškom povredom glave. Kako prenosi radio stanica, uzrok incidenta je sudar sa još jednim skijašem. Gaspar Ulijel je poznat po ulogama u filmovima "Hanibal ustaje", "Duge veridbe", "Sen Loran", "Samo je kraj sveta"... Godine 2005. i 2017. osvojio je francusku nacionalnu filmsku nagradu Cezar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

21 h

Podeli: