- Vesti -

Alek Boldvin prvi put nakon tragedije: "Ona je bila moja prijateljica" VIDEO

Nakon što je glumac Alek Boldvin na setu filma "Rust" usmrtio koleginicu Halinu Hačins i ranio reditelja Hoela Souza, glumac je sada prvi put javno odgovarao na pitanja novinara o incidentu sa tragičnim ishodom. Uz njega bila je i supruga Hilari, koja mu je podrška u najtežim trenucima u karijeri do sad.

Izvor: B92
Podeli

Pročitajte još:

Alek Boldvin usmrtio direktorku fotografije na snimanju, ranio reditelja

Možda vas zanima:

Ona je Boldvinu dala pištolj: "Zamalo nisam odbila posao"

"Ekipa filma je pištolj koristila za vežbanje gađanja pravom municijom"

On je već na početku istakao da ne sme da govori o detaljima istrage, koja se vodi zbog ubistva koleginice i ranavanja reditelja.

"Ona je bila moja prijateljica. Na dan kad sam došao da snimam film odveo sam je na ručak s ostalim producentima. Bili smo jako dobra ekipa i onda se sve ovo dogodi", rekao je glumac.

Inače, ovo je prvi put da je javno istupio i progovorio o svemu. Slaže se da bi bilo dobro ukloniti pravo oružje iz holivudske produkcije.

"Trebalo bi što više limitirati korištenje pravog oružja i to je nešto što za šta ću se zalagati", dodao je.

Glumac je u stalnom kontaktu sa porodicom preminule Haline Hučins i rekao je da su jako zabrinut zbog njenog sina koji ima samo 9 godina.

"Postoje incidenti na setovima, ali ništa ovakvo. Šansa za ovo je jedan prema trilion da se dogodi. Produkcija se neće nastaviti", zaključio je potreseni Boldvin za "Njujork post".

Ko je bila žena koju je ubio Alek Boldvin?

Podsetimo, nedelju dana nakon nesreće na snimanju filma "Rust" u kojoj je Alek Boldvin usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins ispalivši metak iz rekvizita, oglasila se oružarka Hana Gutijerez-Rid koja je bila zadužena za oružje na setu.

Ova 24-godišnjakinja je dala izjavu preko svojih advokata u kojoj tvrdi da ona nije kriva za smrt Haline, koju je Alek slučajno ubio dok su uvežbavali scenu pucnjave. Hana je poručila da ona nema pojma kako su pravi meci dospeli na snimanje, a za sve krivi producente i to zbog stvaranja nesigurnog okruženja.

Ćerka Aleka Boldvina: "Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu