Kad Đoković svira saksofon, svi pokriju uši VIDEO

Novak Đoković će u noći između utorka i srede početi učešće na US Openu, ali je i pre toga naravno tema broj jedan na poslednjem grend slemu sezone.

Život

Izvor: B92

Utorak, 31.08.2021.

10:48

Kad Đoković svira saksofon, svi pokriju uši VIDEO
Foto: Profimedia/Andrew Schwartz/SIPA/2108301108

Priča se o njegovom potencijalnom rekordu i "kalendarskom slemu", ima onih koji i ne bi da govore o uspesima srpskog tenisera, a za to vreme - Nole pokušava da se opusti i zabavi pred početak možda i dve najstresnije nedelje u dosadašnjem delu karijere.

Đoković je na društvene mreže okačio snimak iz hotelske sobe, a na kome vidimo da je pokušao da nauči da svira saksofon i to mu nije išlo najbolje od ruke...

Falširao je, ali je nasmejao sve, posebno plesnim pokretima uz "izmišljenu" muziku.

Ono što je zanimljivo je da je Đoković i na US Openu u opremi Srbije, baš onoj koju je nosio na Olimpijskim igrama u Tokiju, a nadamo se da će mu ovoga puta doneti sreću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: