Primio je metak zbog njenih pasa, a Lejdi Gaga ga ostavila na cedilu

U februaru ove godine, Rajan Fišer, šetač pasa Lejdi Gage, je bio u svojoj dnevnoj šetnji sa pevačicina tri francuska buldoga kada su ih otmičari napali.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 19.08.2021.

07:57

Primio je metak zbog njenih pasa, a Lejdi Gaga ga ostavila na cedilu
Foto: Profimedia

Rajan se borio sa njima, ali su uspeli da kidnapuju dva psa i upucaju Rajana u grudni koš. Dva dana kasnije, psi su pronađeni i vraćeni vlasnici.

Više od šest meseci nakon nemilog događaja - Rajan nema sredstava za normalan život i svu nadu polaže u donacije ljudi. Više ne radi kod Lejdi Gage, jer kako kaže, nije baš najbolje psihički i ne može da brine o psima.
Napustio je Los Anđeles i sada mu je potrebna pomoć da skupi novac za kombi i nastavi svoju šestomesečnu vožnju kroz državu, kako bi se "emotivno i mentalno oporavio".

Zbog toga je pokrenuo sopstveni GoFundMe fond kako bi skupio dovoljno novca i kupio sebi prikolicu za život.

"Bez vozila, stana i ušteđevine - preživeo sam zahvaljujući donacijama bliskih ljudi, a sada ponizno tražim vašu pomoć", napisao je on.

Dodao je da nije lako tražiti ovako nešto, ali shvatio je da "deljenjem vlastite ranjivosti s drugima - počinje radikalna promena".
Ova molba pokrenula je lavinu komentara i pitanja. Mnoge zanima zašto mu njegov bivši poslodavac, Lejdi Gaga, ne pomogne?

Ona je na svom Instagram nalogu u februaru, napisala kako mu je večno zahvalna i kako je on njen heroj, pa se sada postavlja pitanje - kad mu je već toliko zahvalna, zašto mu nije pomogla?

Pevačica je bila spremna da ponudi 500.000 dolara u zamenu za svoje pse kada su bili oteti, i mnogi ljudi su burno reagovali što neki iznos nije dala Rajanu.

Ima i onih koji kažu da je Rajan zaslužio da ga Gaga finansira do kraja života, pogotovo s obzirom na to da po nekim statistikama, vredi oko 320 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

23 h

Podeli: