Ar Keli razočaran, slavni prijatelji nisu finansijski pomogli: "Niko ga neće spasiti"

Pevač Ar Keli je navodno razočaran nedostatkom podrške kolega iz muzičke industrije i shvata da "niko ne dolazi da ga spasi" dok počinje njegovo suđenje za trgovinu belim robljem.

Život

Izvor: B92

Utorak, 17.08.2021.

11:14

Ar Keli razočaran, slavni prijatelji nisu finansijski pomogli:
Foto: Profimedia

Pevač se suočava sa više optužbi da je decenijama seksualno zlostavljao žene i maloletne devojke. Suđenje će mu početi 18. avgusta, a izbor porote završen je prošle nedelje u Njujorku.

Keli, 54, žestoko odbacuje sve optužbe.

Ranije u avgustu, advokati osramoćenog pevača navodno su podneli dokumente u kojima se objašnjava da on ne može da priušti plaćanje sudskih transkripata neophodnih za pomoć svom timu odbrane.

Ar Keli optužen i za zlostavljanje tinejdžera

"Njegova sredstva su iscrpljena", rekao je sudu njegov advokat Devero Kanik, prenosi AP.

U dve godine od njegovog hapšenja bilo je više izveštaja o njegovim finansijskim poteškoćama koje su u velikoj meri uzrokovane stalnim pravnim problemima i nemogućnošću obavljanja poslova.

Sada je otkriveno da se pevač nadao da će njegovi slavni prijatelji finansijski pomoći, ali mnogi su se distancirali nakon ozbiljnih optužbi. "On je tražio podršku industrije, ali sada shvata da ga niko neće spasiti. Verovao je da će ga neki od njegovih saradnika finansijski podržati, ali niko ne želi da bude povezan s njim sada kada su objavljeni detalji o optužbama", navodi izvor britanskim medijima.

Insajder je dodao da Ar Keli razume da je njegova zaostavština, bez obzira na ishod suđenja, ukaljana i da se verovatno neće više oporaviti.

Pevača napao pritvorenik sa kojim deli ćeliju

"Svestan je da su se njegovi obožavaoci okrenuli protiv njega i da će mu vreme u muzičkoj industriji postati jedno od najmračnijih poglavlja", rekao je izvor, priznajući da je pevač "jednom trenutku osetio da će imati podršku svojih obožavalaca, ali sada zna da je to vreme prošlo.

Tokom suđenja, koje počinje u sredu, očekuje se da će tužioci tvrditi da je dobitnik Gremija vodio zločinačku shemu u kojoj su žene i maloletne devojke regrutovane da se upuštaju u seksualne aktivnosti sa njim.

Keli, s punim imenom Robert Keli, prvi put je uhapšen 2002. godine nakon što je video-snimak, na kojem se navodno vidi kako ima seks sa 14-godišnjom devojčicom, poslan u "Čikago San Tajms", ali je oslobođen 2008. posle dužih odlaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: