Oglasio se Miloš Biković nakon što su ga bivše optužile da je "sebični egocentrik"

Bivša devojka Miloša Bikovića, plesačica iz Rusije, Arina Vološina juče je na Instagramu sa svojim pratiocima podelila neočekivane detalje o odnosu između nje i glumca sa kojim je bila u vezi godinu dana, pri čemu tvrdi da za to vreme nije živela svoj život.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.08.2021.

08:18

Oglasio se Miloš Biković nakon što su ga bivše optužile da je
Foto: Profimedia

Naime, Vološina je napisala da je Biković osoba "čiji je egocentrizam prešao sve granice", kao i da je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog, oglasila se još jedna njegova bivša devojka, manekenka Barbara Tatalović, koja po svemu sudeći podržava rusku plesačicu.

Ruska plesačica o vezi sa Bikovićem: "One vrednosti o kojima priča, ne zna za njih"

Biković se nije oglašavao ovim povodom, a sada je na Tviteru napisao komentar na ovu temu, koji je privukao veliku pažnju.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

"Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića", napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.
Podsetimo, Arina je juče napisala:

"Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo".

"U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njimna", nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

"Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori", tvrdi ruska plesačica.

"Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja", objasnila je Arina.
"Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice".

"A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja.Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana", zaključila je Vološina na svom Instagram profilu.

Nakon što je objavila neočekivane tvrdnje, podržala ju je još jedna bivša devojka Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović, koja takođe ima loše iskustvo sa glumcem.

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju", rekla je Barbara u kratkom videu, nakon čega se ponovo oglasila:
"U našoj zemlji se odavno ljudskoj, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Voloshina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim", napisala je manekenka.

"Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla.

Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama", zaključila je Barbara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

164 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: