Još jedna glumica na rodnom "putovanju" - Ema Korin nebinarna

Ema Korin, glumica koja je osvojila Zlatni globus za ulogu princeze Dajane u četvrtoj sezoni serije "Kruna", na Instagramu je u biografskom opisu promenila zamenice u kojima joj se mogu obraćati rodno neutralno, sa "oni".

Život

Izvor: B92

Sreda, 07.07.2021.

12:20

Još jedna glumica na rodnom
Foto: Profimedia

Glumica je nedavno na svom profilu istakla da želi da je oslovljavaju zamenicom "oni", međutim, ta rečenica je ubrzo obrisana.

Ema je juče podelila fotografije na kojima nosi steznik - što inače često nose trans i nebinarni ljudi tokom svoje tranzicije. Korin je navela da su fotografije "veoma intimne, veoma nove i veoma kul".

"Sve je to putovanje. Sa mnogo preokreta i promena, i to je okej. Prihvatite to", napisala je.

I Demi Lovato je nebinarna osoba

Steznik poput Eminog se nosi preko grudi da bi se postigao ravniji i manje ženstven izgled, a glumica je otkrila da je svoj steznik nedavno kupila.
Takoše, Korin je pre dva meseca objavila fotografiju u venčanici, a u opisu stoji: "Vaša omiljena kvir mlada".

Iako glumica nikada nije izričito u javnosti saopštila svoju orijentaciju, u nekim intervjuima je govorila o svojim devojkama.

Sledeći projekat zvezde je drama "Moj policajac", koja je zasnovana na istoimenom romanu Betan Roberts, a ima LGBT+ tematiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: