- Vesti -

Nagomilane optužbe - Menson ćuti, njegov advokat samouveren

Nakon što je poslednja u nizu žena koje su nedavno istupile u javnost sa tvrdnjama da ih je muzičar Merilin Menson seksualno zlostavljao, pa čak i mučio, oglasio se muzičarev advokat Hauard King koji odbacuje sve optužbe.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mensona za zlostavljanje sada optužuje i - glumac FOTO

Naime, petnaesta žena koja je optužila poznatog muzičara za seksualno zlostavljanje je Esma Bjanko (38), bivša Mensonova devojka, poznata u Holivudu po ulozi u seriji "Igra prestola".

Ona tvrdi da ju je Menson silovao u maju 2011. godine i u jednom delu tužbe stoji da ju je "uz drogu i pod pretnjom sile naterao na seksualne aktivnosti".

Pevačev advokat, u izjavi za Page Six, tvrdi da se događaji koje Bjanko opisuje u svojoj tužbi nikada nisu ni dogodili i da su on i Menson "uvereni da će dobiti" na sudu.

"Budila sam se kada me je čovek koji je tvrdio da me voli silovao, dok je mislio da i dalje spavam"

"Da budemo jasni, ova tužba je podneta samo zbog toga što je moj klijent odbio da ispuni nečuvene finansijske zahteve gospođice Bjanko i njenog advokata, koji su zasnovani ne nečemu što se nikada nije dogodilo. Snažno ćemo osporiti ove navode na sudu i uvereni smo da ćemo pobediti", rekao je advokat King.

Muzičarka tvrdi da je Merilin Menson imao "sobu za silovanje"

Iako King tvrdnje koje je iznela Bjanko naziva "nečuvenim" i kaže da se događaji za koje tvrdi "jednostavno nikada nisu dogodili", glumica je prethodno detaljno opisala događaje za koje kaže da datiraju iz vremena kada su ona i muzičar Merilin Menson imali vezu na daljinu.

Menson se početkom februara oglasio na optužbe koje je na njegov račun iznela glumica Evan Rejčel Vud, i od tada se ne obraća medijima, dok sve više žrtava izlazi u javnost sa svojim optužbama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 128 idi na stranu