- Vesti -

Kafić u Beču besplatno nudi antigenski test na koronavirus

U specifičnom baru koji se nalazi u Beču, čuvenom po tome što su u njemu nalazili utehu Gustav Klimt, Oskar Kokoška i Egon Šile, od skoro se, uz kafu ili tortu, može dobiti i besplatni antigenski test na koronu.

Izvor: TU Magazin
Podeli
Foto: Shutterstock/TTstudio
Foto: Shutterstock/TTstudio

„Café Museum“ na bečkom trgu Karlsplac će biti adaptiran i za testiranje. Tamo će gosti moći da uz kafu, tortu ili pecivo za poneti dobiju i gratis antigenski test. Ovaj bar će biti otvoren od ponedeljka do petka od 15.00 do 18.30 časova, a prijava za testiranje nije potrebna.

Ulaz u „Cafe Museum“ dozvoljen je samo sa posebnim maskama za lice, a nepohodni su i lični dokumenti sa slikom za identifikaciju. Antigenski testovi važe kao zvanični dokaz da li je virus trenutno aktivan u organizmu, a besplatno ih je obezbedila Privredna komora Austrije u okviru kompanijskih testiranja.

Rezultat testa stiže, relativno, brzo nakon testiranja i to putem SMS-a ili elektronske pošte. Ponuda za testiranje važi kako za goste kafea, tako i za zaposlene okolnih poslovnih prostorija i lokala, pa čak i za prolaznike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 148 idi na stranu