- Vesti -

Šokantna izjava Lidije Vukićević: "Kako mene niko nije silovao?"

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila kolegu Branislava Lečića za silovanje, oglasila se Lidija Vukićević, koja je šokantnom izjavom stala na njegovu stranu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva

"Nismo mi sud", "Ne razumem Miru Karanović", "Molim vas, preskočite me"

"Lečić je divan kolega, divan čovek i fantastičan glumac. Godinama ga znam, još od fakulteta. Tada smo se družili, a on je bio već poznat glumac. O njemu imam samo najlepše reči. Što se tiče aktuelnog slučaja, a to da je Leka silovao tu glumicu, nema pljeska bez druge ruke. Ja tako gledam. A ono što me dodatno revoltira jeste površnost nekih glumaca koji staju u zaštitu te Danijele Štajnfeld", rekla je Lidija Vukićević.

Šifrovana poruka Ane Lečić

Ona se osvrnula i na kolege iz Beogradskog dramskog pozorišta i Mirjanu Karanović, koji su odbili da glume sa Lečićem u nadolazećim predstavama.

Odluka Mirjane Karanović: "Razmišljala sam da ga okrenem i onda sam čula njegov glas na snimku"

"Oni donose sud pre suđenja. Kakve su to kolege. Kakvi su to površni ljudi. Oni se bave poslom koji traži da budu sadržajni, a oni su površni, oni sude. Oni ne pripadaju više ljudima nego hordi koja kamenuje i anatemiše. Ja to ne razumem. Duboko sam razočarana u te ljude, koji neće da igraju s Lekom. Pa da vam kažem, ni ja nemam nikakvu želju da igram s njima kad znam kakvi su ljudi", rekla je ona, navodi "Blic"

Svi kažu da je preterala sa izjavom da je i ona bila mlada, ali da joj se tako strašan čin nije dogodio. Time je uvredila sve žrtve seksualnog zlostavljanja.

"Danijela Štajnfeld ništa ne mora i ništa ne treba"

"Leka nije manijak. On je zgodan frajer kojem to apsolutno nije potrebno. Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje. I ostali smo dobri drugari i družili se i dalje", rekla je Lidija Vukićević, pa dodala:

I još jednom se javio posle iskaza: "Lečić može samo da leči, a nikako da truje i siluje" VIDEO/FOTO

"Imala sam jasan stav po cenu toga da izgubim ulogu. Ne mogu da tvrdim, ali pretpostavljam da se ta glumica verovatno tu nešto nećkala, ne znam šta je radila. Šta znači da je govorila: 'Ne, ne.' Pazi, molim te. Ako je vrištala, nije čovek manijak, pa da je napastvuje. I to otkriva posle devet godina. I baš sada izlazi taj neki film. Skoro sam igrala sa Lekom i uvek ću igrati s njim. Znam ga odlično. Ima apsolutnu moju podršku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 137 idi na stranu