Britni Spirs reagovala na film o svom životu: "Sramota me je, plakala sam dve nedelje"

Pevačica Britni Spirs je prvi put prokomentarisala dokumentarni film napravljen o njenom životu, pod nazivom "Framing Britney".

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2021.

14:10

Britni Spirs reagovala na film o svom životu:
EPA-EFE/CHRISTIAN LILIENDAHL

Ona je na svom Instagram nalogu, uz pesmu "Crazy", benda Aerosmith, napisala objavu u kojoj se osvrće na ovaj dokumentarac.

"Uvek su kružile glasine o mom životu, stalno sam posmatrana i stalno su mi sudili. Da bih sačuvala zdrav razum, svako veče plešem uz Stivena Tajlera, kako bih se osećala ljudski i živom. Celog života izložena sam nastupima pred ljudima. Ranjiva sam jer su me uvek osuđivali, vređali i sramotili, a i danas to rade", napisala je.

Dodala je još i da svet mora da ide dalje, kao i to da su ljudi inače osetljivi i veoma krhki, a zatim se i osvrnula na dokumentarni film.

"Nisam gledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam o njemu videla, sramota me je u kakvom svetlu sam prikazana. Plakala sam dve nedelje, i dalje ponekad plačem. Činim sve što mogu da zadržim sreću i ljubav, ples mi donosi radost svakog dana. Nisam tu kako bih bila savršena... savršeno je dosadno", piše Britni Spirs.

U dokumentarcu Njujork Tajmsa, pevačica je prikazana kroz prizmu uspona i padova u odnosima sa medijima. Njeni fanovi su 2019. godine osnovali pokret "Oslobodite Britni", u nadi da će pobediti u pravnoj bici sa svojim ocem Džejmijem Spirsom, koji ima starateljstvo nad njom i njenom imovinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: