Biljana Srbljanović reagovala na optužbe protiv Lečića: Jasna i surova poruka FOTO

Danijela Štajnfeld je pred policijom i zamenikom višeg javnog tužioca u Beogradu rekla je da ju je silovao glumac Branislav Lečić. Njeno priznanje izazvalo je reakcije mnogih.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2021.

11:31

Biljana Srbljanović reagovala na optužbe protiv Lečića: Jasna i surova poruka FOTO
Foto: EPA-PHOTO/EPA/GORANKA MATIC/STR/as/gh/ow

Posle brojnih glumaca, uključujući Miru Banjac, Evu Ras, Laneta Gutovića i druge, odlučila je da se oglasi i dramaturškinja Biljana Srbljanović.

"Uzdržavam se iz sve snage da, svakom ko tvrdi da je ovo način da se Danijela 'promoviše', poželim da mu se dogodi isti ovaj razlog za promociju", napisala je na svom profilu na Fejsbuku.

Podsetimo, Branislav Lečić je negirao da je počinio ovo krivično delo.

"Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napištam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužila[tvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja! Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima", rekao je Lečić.

Danijela Stajnfeld <3

Posted by Biljana Keller on Monday, March 22, 2021

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: