Usvojena kći Vlada i Ane Divac: "Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu"

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac otac je troje dece - Petre, Luke i Matije, a on i njegova supruga Snežana Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Život

Izvor: B92

Subota, 08.08.2020.

12:30

Default images

Mlada Petra Divac živi na relaciji Srbija-Amerika, a na atraktivnom izgledu pozavideli bi joj mnogi.

Ona je pre nekog vremena otvorila svoj lični blog, gde piše o sebi, članovima porodice, tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

"Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine", napisala je svojevremeno Petra, a prenosi "Blic".
Međutim, ne krije da je pored pozitivnih komentara nailazila i na one koji osuđuju blogovanje kao vid zanimanja, ali je ipak ostala istrajna, te stekla mnoge ljude koji prate njen rad.

U centar medijske pažnje Petra Divac, koja do tada nije želela da se eksponira, dospela je u julu 2017. godine kada je povređena prilikom pada sa motora kojim je upravljao njen prijatelj.

Tom prilikom prošla je sa manjim povredama, a njena majka je izjavila da je presrećna što su svi živi i zdravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: