Izolacija mu donela novo zanimanje: Bekam postao pčelar

Fudbalska, a mogli bi se reći i modna ikona Dejvid Bekam vreme u izolaciji odlučio je da iskoristii na produktivan način.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.06.2020.

14:20

Default images

On je na svom profilu na Instagramu sa obožavaocima podelio video-snimak u kojem pravi okvir za košnice.

Snimak prikazuje Bekama kako fokusirano i vešto rukuje čekićem zakucavajući ramove za košnicu koja je još u ranoj fazi izrade. Istovremeno, Viktorija, koja ga snima, objašnjava proceduru i komentariše kako je lepo imati svoj med, dok se u pozadini čuju cvrčci.
View this post on Instagram

No Hat #runoutofhats 🤔 but sunset 🔥

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Inače, supružnici zajedno sa svoje troje mlađe dece vreme izolacije provode u idiličnoj seoskoj kući u Engleskoj, a čini se da se sportska zvezda dobro prilagodila tom načinu života jer često na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije iz šetnje po okolnim poljima i brdima.

Podsetimo da je ovaj, nekadašnji igrač Mančester junajteda, Real Madrida, Los Anđeles galaksija i PSŽ-a, i vlasnik vinograda, a bavi se i proizvodnjom viskija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

10 h

Podeli: