- Vesti -

Opet na udaru kritika: Poznati kuvar prekršio mere samoizolacije

Nakon bujice komentara koji su usledili nakon što je usred pandemije otpustio 500 radnika, Gordona Remzija sada kritikuju jer je prekršio mere samoizolacije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty Images, Amy Sussman / Staff
Foto: Getty Images, Amy Sussman / Staff

On je napustio London i svoju kuću vrednu 4,4 miliona funti kako bi sa svoje četvoro dece i suprugom Tanom proveo samoizolaciju u svom drugom domu u Kornvolu.

Šefa ovog puta kritikuju stanovnici Kornvola, koji su zabrinuti da Remzi dovodi lokalne ljude u opasnost jer putuje iz grada u selo tokom pandemije, plašeći se da bi virus mogao da donese iz Londona, navodi Independent.

"Ti si g*vno od čoveka!": Poznati kuvar otpustio 500 radnika usred pandemijske krize

"Pravila su jasna, a pravilo se odnosi čak i na slavne kuvare“, samo je jedan od mnoštva komentara na društvenim mrežama.

Kritike protiv Remzija usledile su nakon što su zastupnici na jugozapadu Engleske upozorili da ne treba putovati zbog opasnosti širenja virusa, te su naveli da će turizam dodatno opteretiti njihov zdravstveni sistem.

Prošlog meseca poslanik Stiv Dabl zamolio je turiste da ne dolaze u područje Kornvola u narednim nedeljama, a na društvenim mrežama je napisao "Imamo dovoljno stvari koje nas brinu u ovom trenutku, nisu nam potrebni ljudi koji dolaze na odmor koji možda imaju virus".

strana 1 od 130 idi na stranu