Zvaničnici poručuju: Svako je sebi najbezbedniji seksualni partner

Zdravstveni zvaničnici Njujorka, grada sa 8,7 miliona stanovnika, od kojih je koronavirusom zaraženo više od 12.000 ljudi, izdali su priručnik za bezbedan seksualni život, u kome na prvom mestu navode da je svaki pojedinac trenutno svoj najbezbedniji partner.

Život

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 24.03.2020.

12:41

Zvaničnici poručuju: Svako je sebi najbezbedniji seksualni partner
Foto: depositphotos, ArturVerkhovetskiy

Na dve stranice tog vodiča za bezbedan intimni život zvaničnici grada navode da u eri pandemije nije vreme ni za orgije, a ni za menjanje većeg broja partnera, prenosi "Njujork dejli mejl" (New York Daily Mail) i dodaje da istim dokumentom pozivaju da se 20 sekundi peru ruke i sva pomagala koja se koriste.

U podsetniku se dodaje i da je za promiskuitetne najbolje da koriste "čet rumove", a one sklone traženju partnera preko interneta takođe mole da to izbegavaju.

Grad Njujork savetuje Njujorčane da je najbezbedniji partner neko s kim žive, ali naglašavaju da je jako bitno da se seks preskoči ako se ili oni ili partner ne osećaju dobro.

Zdravstveni zvaničnici u tom podsetniku, ''Sex i Coronavirus 2019'', objavljenom pred odluku da se država uvede pod virtuelni ključ, upozoravaju da se koronavirus brzo može proširiti ljubljenjem i dodaju da virus još nije otkriven u ostalim telesnim tečnostima.

"Znamo da se drugi koronavirusi SARS I MERS ne prenose seksualnim putem", dodaju zvaničnici koji su pismo započeli time da je vreme da se ostane u kućama i ne izlazi a to je onda idelano za seksualni život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: