Glumac hoće dete sa pevačicom: "Želim da imam više dece" FOTO

Holivudski glumac Orlando Blum i popularna pevačica Kejti Peri verili su se na Dan zaljubljenih, ali još nisu potvrdili datum venčanja.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.11.2019.

19:59

Glumac hoće dete sa pevačicom:
Foto: Getty/Phillip Faraone

42-godišnji glumac je otac osmogodišnjeg dečaka kojeg je dobio u braku sa bivšom suprugom Mirandom Ker, a sada je spreman da ponovo postane otac i proširi porodicu sa Kejti Peri kojoj bi to bilo prvo dete.

"Stvarno želim da uživam u porodici i sa prijateljima, da uživam u svom lepom sinu i da imam više dece", otkrio je Orlando u intervjuu za magazin "Man About Town".

"Želim da budem siguran da kad s punim srcem uđem u sve to, da jasno znam šta to znači, za razliku od neke romantične ideje o tome šta znači biti u vezi", izjavio je Orlando.
View this post on Instagram

Lifetimes

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Orlando je na Dan zaljubljenih zaprosio Kejti dijamantskim prstenom u obliku cveta sa crvenim rubinom u sredini, prenosi Index.

Ovaj prsten odlično ide uz karakter i duh popularne pevačice, a oboje su na Instagramu objavili ovu vest i tako proslavili veridbu.
Kejti je inače bila udata za komičara Rasela Brenda od 2010. do 2012. godine, dok je brak Orlanda i Mirande trajao od 2010. do 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: