Kijanu obožavateljki potpuno "oduzeo dah"

Tokom snimanja nastavka komedije "Bill and Ted Face the Music" u Luizijani, slavni američki glumac Kijanu Rivs je jednoj obožavateljki iz grada Sajdela priredio neočekivano iznenađenje.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.07.2019.

13:36

Kijanu obožavateljki potpuno
Foto: Depositphotos / Christopher Jue

Kada je Stejsi Hant saznala da se snimanje odvija u blizini njene kuće, pojavila se u susednom dvorištu sa natpisom "You're Breathaking" (Ti oduzimaš dah) u rukama. To je bila referenaca na Rivsovo pojavljivanje na E3 sajmu u Los Anđelesu, gde mu je neko od fanova skandirao isto.

Rivs je primetio znak, pa je na iznenađenje većine prisutnih, naglo iskočio iz automobila i pritrčao Stejsi kako bi joj se potpisao na parolu koju je držala.

Kijanu Rivs objasnio: Holivudski glumac opet pokazao koliko je "običan"

Glumac je, zatim, porazgovarao sa svojom obožavateljkom i njenim 16-ogodišnjim sinom Itanom.

"Nisam mogla da poverujem da se on nalazi u mom dvorištu. Prišao je i opušteno pitao: 'Mogu li da potpišem tvoj transparnet", rekla je Stejsi. "Bilo je veoma lepo od njega što je potrošio deo svog vremena da proćaska i da se slika sa nama. Svi kažu da je on divan čovek. I potpuno su u pravu!"

Uz svoj autogram, Kijanu Rivs je dopisao i: "Stejsi, ti oduzimaš dah".

Inače, veliki broj Rivsovih fanova do sada je potpisao onlajn peticiju koja je pokrenuta sa ciljem da se čuveni magazin Tajm Rivsa proglasi za ličnost godine, prenosi Njuzer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: