Novi dokumentarac o kralju popa otkriva nove bizarne detalje o njegovoj smrti

Posle dokumentarnog filma "Napuštajući Nedođiju" (Leaving Neverland), u kome dva muškarca otvoreno govore o tome da su bili žrtve pedofilskih sklnosti Majkla Džeksona, na desetu godišnjicu smrti Kralja popa, stiže još jedan dokumentarac.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 23.06.2019.

18:57

Novi dokumentarac o kralju popa otkriva nove bizarne detalje o njegovoj smrti
Foto: GettyImages / Carlo Allegri

Film, pod naslovom "Killing Michael Jackson", za temu ima istragu smrti pevača, kao i okolnosti pod kojima je umro 25. juna 2009. godine.

Kako piše britanski tabloid San, istražitelji su, uz beživotno telo Majkla Džeksona našli gomilu krajnje bizarnih stvari.

Policajci Orlando Martinez, Den Majers and Skot Smit, su u filmu rekli, da su u sobi, u koju niko osim njega nije ulazio, otkrili mrtvo telo, pored koga se nalazilo još nešto.

U krevetu su se, pored njega, nalazili kompjuter, jedna lutka za devojčice i nekoliko fotografija beba.

Takođe, u sobi preminulog pevača, bilo je mnogo beležaka i papirića sa različitim zapisima, igala, praznih flaša i otpada.

U tom haosu, pronađena je i torba doktora Konrada Mareja, koji je 2011. godine osuđen zbog nenamernog ubistva Kralja popa, za šta je odslužio kaznu od dve godne zatvora.

(Fotografije možete pogledati OVDE.)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: