"Tražio sam da utišaju muziku. Jesam je odgurnuo, ali je nisam udario - to je laž!“

Glumac Tanasije Uzunović morao je da razgovara sa policijom zbog navodnog incidenta u klubu Narodnog pozorišta. On je, kako su pisali mediji, navodno udario balerinu tog pozorišta, ujedno i vlasnicu kafea.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2019.

09:26

Foto: Printscreen TV Prva

Balerina D. K., koja je zakupila prostor u Narodnom pozorištu, nije odgovarala na pozive novinara TV Prve.

Uzunović je bio gost "Jutra" i govorio o "incidentu". Ispričao je da je došao tokom popodneva u klub, u kojem je bilo veoma bučno, i da je pitao čemu ta kakofonija i buka.

"Rekli su mi da slave prijem Baletskog ansambla u Narodno pozorište, to su bili verovatno novi ljudi. Gužva, kakofonija, zamolim: 'Možete malo da smanjite muziku?', gledali su me kao da sam pao s Marsa… Ako hoćete takvo slavlje, onda se iznajmljuju kafići, splavovi", objasnio je Uzunović.

Kasnije uveče, igrao je u predstavi "Put u Damask" i kaže i da se za vreme izvođenja, čula muzika iz kluba.

"Mislio sam da su prestali, slavili su od pet po podne…. Posle predstave sam se opet popeo, oni su i dalje slavili…", rekao je i dodao da nisu ni najavili takvu vrstu slavlja.

"Zamolio sam opet kelnericu da kaže da se malo utiša muzika, ona mi je rekla: 'Kažite gazdarici'", rekao je i da je i nju zamolio da se utiša muzika, kao i da ga je ona upitala zašto.

"Slušaj ti, ja plaćam Narodnom pozorištu toliko koliko ti nisi u životu zaradio, niti ćeš moći. Ovo je moje i mogu ovde da radim šta hoću', rekla je unoseći mi se u lice… Ja je jesam odgurnuo jer mi se unosila u uvo, ali je nisam udario. To je čista laž", kategoričan je Uzunović.

Šta se onda dogodilo, pogledajte u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

179 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: